EOTO 2.September

EOTO 2.   september på KU:BE Frederiksberg.

EOTO 8.   september på Forbrændingen Albertslund.

EOTO 24. september på Grønne kultur center i Næstved.

 

 

E.O.T.O er for både børn, unge og voksne og er en naturlig forlængelse af ’Detour Urban Dance Festival’.
Formålet med E.O.T.O er at tage tingene tilbage til rødderne og til formålet med kulturen – at give tilbage til de mennesker, det samfund og miljø der har været grobund for selve kulturen.
Each One Teach One-arbejdet handler om at videregive, dele og udbrede kulturen så flere har mulighed for at deltage, lege med og være en del af et større positivt fællesskab.
Igennem dagen vil der være opsatte stationer hvor der undervises i de forskellige stilarter, henholdsvis: Beatbox, Street Art, Breakdance, Hip Hop Dans og Parkour.
Man kan så som festivalgænger gå fra station til station og selv vælge hvor lang tid man vil opholde sig det enkelte sted – der er nemlig intet tidsskema man skal holde sig til.

Senere på dagen vil der være en Breakdance forestilling for hele familien med Freestyle Phanatix.
BUST DA BREAKZ 3.0
Bliv revet med når 6 Break Dansere og 1 Human Beatboxer flyver afsted i uortodoks akrobatik, improviserede luftdrej og gulvnære vridninger i hæsblæsende tempo.
Bust da Breakz 3.0 er en humoristisk fortælling om Human Beatboxeren Jais der har, intet mindre end, 6 farverige og modstridende personligheder, der dagligt kæmper om styringen af hans hjerne.De slås om at diktere og styre hvem der får lov til at komme til udtryk og kæmper om at komme frem i lyset – til lyden af publikums højlydte bifald og anderkendelse.
Igennem hiphop- og rapmusik battler Beatboxeren mod hans hjernes splittede karakter, visualiseret som 6 personligheder – 4 BBoys og 2 BGirls – der alle sammen gerne vil vise deres særskilte moves, tricks og personlighed frem. Hvem får kontrollen? Hvem bliver skubbet af vejen? Og hvem står tilbage? Uanset hvilken aldersgruppe man tilhører, er man sikret underholdning i denne komiske, visuelt dragende og energikompakte forestilling.

 

Detour Urban Dance Festival

Den urbane dansefestival er tilbage for 5. år i træk – i år indtager hip hop-kulturen KU.BE med et program der rammer både børn, unge og voksne på tværs af kulturer og tilhørsforhold.

 

Kl. 12.00-16.00 Workshops: ‘Each one teach one’

DJ’en vender plader og ved forskellige stationer undervises der i Beatbox, Street Art, Breakdance, Hip Hop Dans og Parkour, så du kan prøve lige de stilarter indenfor Urban Dance som du vil.

 

Kl. 16.00-17.00 Breakdance-forestilling: BUST DA BREAKZ 3.0

Bliv revet med af 6 Break-dansere og 1 Human Beatboxer, der flyver afsted i uortodoks akrobatik, improviserede luftdrej og gulvnære vridninger i et hæs­blæsende tempo.

 Kl. 17.00-18.00 Dansebattle + DJ

Oplev eller deltag selv i Dansebattle eller hæng ud til tonerne fra DJ-pulten

 

Fri entré

EOTO er støttet af frederiksberg kommune, Albertslund Kommune og er en del af Hip Hop Hub, som er støttet af Nordea‐Fonden. www.hiphophub.dk