EOTO

E.O.T.O er for både børn, unge og voksne og er en naturlig forlængelse af ’Detour Urban Dance Festival’.
Formålet med E.O.T.O er at tage tingene tilbage til rødderne og til formålet med kulturen – at give tilbage til de mennesker, det samfund og miljø der har været grobund for selve kulturen.
Each One Teach One-arbejdet handler om at videregive, dele og udbrede kulturen så flere har mulighed for at deltage, lege med og være en del af et større positivt fællesskab.
Igennem dagen vil der være opsatte stationer hvor der undervises i de forskellige stilarter, henholdsvis: Beatbox, Street Art, Breakdance, Hip Hop Dans og Parkour.
Man kan så som deltager gå fra station til station og selv vælge hvor lang tid man vil opholde sig det enkelte sted – der er nemlig intet tidsskema man skal holde sig til.

EOTO projektet er  med til at engagerer unge i at fortolke dansk kulturarv med udgangspunkt i kulturkanonen fra 2006. Deltagerne har reflektere over, hvilke budskab ” Den lille Havfrue ”  har, hvad det siger om den danske kulturarv og nationalidentitet og hvilken relevans, det har for nutidens unge. De skal med udgangspunkt i denne refleksion nyfortolke værket ved at bruge Break Dance, hip hop, beat box, spoken words eller street art.