Ali Haydar

Artist bio

Som CEO og stifter af COMPOUND, et anerkendt danse-selskab, stræber Ali efter at levere førsteklasses shows, videoer og teaterproduktioner. Deres arbejde har allerede givet dem unikke muligheder, herunder optrædener for kongelige, herunder dronningen, med to af deres shows. De har også samarbejdet med Live Nation for at producere teaterstykket “PAS,” som modtog ros fra scenekritikere og blev præsenteret på “Go’ Morgen Danmark.” Ali har skrevet og instrueret “PAS,” et værk, der berørte emnet om kampen for det røde pas og kunne dele dette budskab både gennem kunsten og i medierne. Deres plan for det kommende år inkluderer en omfattende turné på nogle af landets største scener. Samtidig samarbejder de tæt med Red Bull og Universal på spændende projekter. Ali er også aktiv som koreograf og solodanser i D1MA’s danmarksturné, der er aktuel resten af året.

COMPOUND fungerer som et kreativt fristed, hvor kunstneriske visioner og ideer får mulighed for at blomstre, og hvor de kan give deres publikum uforglemmelige oplevelser.

Danmark har været en kilde til inspiration og en dyb forbindelse for dem. Deres målsætning er at fortsætte med at berige det danske kulturlandskab og skabe kunst, der rører både det nationale og internationale publikum. For at støtte deres projekter har de været heldige at modtage økonomisk støtte fra Statens Kunstfond til projektet GROUND-0 LIVE og søger konstant andre fonde i det nye år for at sikre fremtidig succes.

Tilmelding link https://forms.gle/nwcZHE61aMePw4Kd8